minusta

Blogi tulostuspalveluista yrityksen markkinointi tarpeisiin Painotuotteet ovat tärkeä osa mainontaa ja markkinointia myös digiaikana. Printtituotteita on paljon erilaisia pieniin ja suuriin tarpeisiin. Myös pienien erien tilaaminen kannattavasti on mahdollista nykyisen digitaalisen printtaustekniikan ansiosta. Ammattimaisesti suunnitellut ja painatetut materiaalit ovat myös kannattava investointi ja kaikkien printtituotteiden suunnitteluun kannattaa käyttää suunnittelupalvelua parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Messuilla ja myymälässä toimivat hyvin muun muassa bannerit ja roll-upit. Roll-Up on kannettava kuvateline, joka sopii esimerkiksi taustaseinäksi mesuille ja sen saa kätevästi kuljetuksen ajaksi kokoon ja nopeasti koottua käyttöön. Painotuotteista myös muun muassa kuvaseinä, messupöytä, mainosbannerit ja mainostelineet ovat hyviä keinoja näkyvyyden saamiseen paikoissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Tervetuloa printtituotteista ja niiden suunnittelusta kertovan blogin pariin lukemaan ja mielellään myös kommentoimaan ja omia vinkkejä ja kokemuksia jakamaan. Toivottavasti löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksesi markkinointimateriaalien suunnitteluun.

Haku

Kategoriat

arkisto

Viimeisimmät julkaisut

tag

Banderolli sopii hyvin ulkomainontaan

Mainonnassa ja markkinoinnissa on käytössä monenlaisia keinoja huomion ja mielenkiinnon herättämiseen. Tuotteiden ja palveluiden myynnin edistäminen on keinosta riippumatta päämäärä, johon markkinoinnilla ja mainonnalla pyritään. Ne ovat viestintää, jolla pyritään vaikuttamaan vastaanottajan mielikuvaan tuotteesta ja palvelusta, tiedottamaan niistä sekä myös kannustamaan toimintaan, päätavoitteena ostopäätöksen tekeminen. Mainonta ja markkinointi voidaan kohdistaa suurelle ihmisjoukolle esimerkiksi television, radion ja sanomalehtien avulla tai sitä voidaan kohdentaa rajoitetulle kohderyhmälle, vaikkapa sijainnin, iän tai mielenkiinnonkohteiden perusteella, joihin usein verkko- ja somemainonta perustuu. Ulkomainonta, kuten esimerkiksi banderolli, toimii taas hyvin mielenkiinnon herättäjänä esimerkiksi paikoissa, joissa ei käytetä digilaitteita. Suurin ero näiden keinojen välillä on se, että laajan yleisön saavuttavassa markkinoinnissa kohdeyleisö on usein määrittelemätön, kun taas kohdennetulla markkinoinnilla tavoitetaan pieni, mutta mahdollisesti potentiaalisin kohderyhmä.

Banderollit ja painotuotteet täydentävät digitaalisia markkinointikanavia

Periaatteessa kaikilla mediaryhmillä voidaan tehdä kohdennettua mainontaa, mutta digitaalinen markkinointi voidaan kohdentaa kaikista tarkimmin ja kohdennuksia voidaan myös parantaa reaaliaikaisesti datan perusteella. On kuitenkin monia ympäristöjä, joissa printtimainonta toimii erittäin hyvin. Esimerkiksi banderolli vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella, jossa ohikulkijat liikkuvat, joko kävellen tai autolla, tuo taatusti näkyvyyttä. Banderollit sopivat hyvin liiketiloihin, myyntipisteisiin, messuille ja ulkomainontaan. Esimerkiksi messuilla käytetty banderolli voi laajentaa nopeasti kohdeyleisöä, jos sitä käytetään esimerkiksi sosiaalisessa mediassa käytettävän kuvan taustalla. Tähän perustuu yleensä esimerkiksi urheilutapahtumissa käytettävän printtimainonnan teho. Painotuotteiden, joista esimerkkinä banderollit, teho ei siis myöskään aina rajoitu pelkästään niiden sijaintipaikkaan ja siellä liikkuvaan yleisöön.

Markkinoinnissa kannattaa yhdistää erilaisia markkinointikanavia

Monikanavaisessa markkinoinnissa kannattakin hyödyntää laaja-alaisesti monia erilaisia kanavia ja niiden yhdistelmiä. Printtimainonta täydentää hyvin digitaalisen markkinoinnin kanavia, mainonnan tuloksia tehostaen. Erilaisten kanavien yhdistelyssä eniten hyötyä saa käyttämällä esimerkiksi digimarkkinoinnissa kerättyä tietoa ja analytiikkaa printtimainontaan. Digitalisaatio on myös vaikuttanut printtimainontaan monella tavalla. Esimerkiksi tuotteita voi tilata juuri omiin tarpeisiinsa sopivan määrän ja myös pienien erien painattaminen digitaalisella tekniikalla on mahdollista edullisesti. Kaikki painotuotteet voidaan myös helposti sekä tilata että suunnitella verkossa. Printtituotteissa tärkeää on hyvä laatu ja että ne ovat myös hyvin suunniteltu ja viimeistelty. Erilaisten printtituotteiden valikoima on todella laaja, joten juuri sinun yrityksellesi sopivien tuotteiden valinnassa ja suunnittelussa kannattaa kääntyä alan asiantuntijan puoleen.

Lisätietoa esimerkiksi banderolleista voit lukea Santala Print Oy sivuilta.

tag: